Lessen overzicht

Hier vind je een totaal overzicht van alle verschillende lessen die MyGymClub aanbiedt. Per les staat een kleine beschrijving over de inhoudt ervan. Door op de les te klikken kom je bij de lespagina van de desbetreffende groep aan, waar meer informatie is.
Weet je al welke les je wilt gaan doen, meld je dan aan via:

Peutergym: kinderen tussen de 2 en 4 jaar (Eindhoven)

Wij hebben alles in huis: mooie zaal, uitdagende materialen en enthousiaste trainers. Wij zijn op zoek naar jou om het plaatje compleet te maken. Meedoen is makkelijk!

Kleutergym: kinderen tussen de 4 en 6 jaar (Eindhoven)

Bewegen is een belangrijk onderdeel van de opvoeding en bepalend voor de motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling van het jonge kind

Turnen: voor meisjes 7 tot 9 jaar (Eindhoven)

Deze leuke en leerzame les is speciaal voor kinderen die met een goede basis willen werken aan echte turnelementen. Je leert de handstand, de radslag en de salto. We werken op de vloer, ongelijke brug, sprong, balk en de trampolines.

Turnen: voor meisjes 9 tot 11 jaar (Eindhoven)

Deze leuke en leerzame les is speciaal voor kinderen van 9 tot 11 jaar die met een goede basis willen werken aan echte turnelementen. Je leert de handstand, radslag en salto. We werken uiteraard aan de onderdelen vloer en balk, de brug met ongelijke leggers en sprong, maar gebruiken daarnaast ook regelmatig een trampoline of tumblingbaan om te trainen.

Turnen: voor meisjes 11 tot 14 jaar (Eindhoven)

Deze leuke en leerzame les is speciaal voor kinderen van 11 tot 14 jaar die met een goede basis willen werken aan echte turnelementen. Je leert de handstand, radslag en salto. We werken uiteraard aan de onderdelen vloer en balk, de brug met ongelijke leggers en sprong, maar gebruiken daarnaast ook regelmatig een trampoline, airtrack of tumblingbaan om te trainen.

Turnen: voor jonges 6 tot 12 jaar (Eindhoven)

Een leuke en leerzame les voor echte mannen van de basisschool. Turnen ook wel "de moeder der sporten" genoemd. Wil jij "turnen zoals Epke" dat geldt zeker voor deze les! - Mygymclub

Freerunning: van 6 tot 14 jaar (Eindhoven)

Een leuke en leerzame Freerun les voor snelle jongens en stoere meiden van de basisschool. Freerun ook wel "Freerunning" genoemd. Snel door de zaal met geweldige moves. - Freerunning

Turnen gemegend: 14 tot en met 18 jaar (Eindhoven)

Deze sportles is bedoeld om op een leuke en verantwoorde manier te werken aan je algehele fitheid. "Turnen voor jongeren" in Eindhoven. Het is een gemengde les met een vrij karakter. Krijg tip's en truc's aangereikt door echte turnspecialisten en gebruik deze direct tijdens de training in een compleete ingerichte turnhal.

Turnen: voor volwassenen m/v (Eindhoven)

Tijdens deze sportles, in een compleet ingerichte turnhal, werk je op een leuke en verantwoorde manier aan je algehele fitheid. Via een echte turntrain(st)er werk je door middel v an turnen aan een leven lang bewegen. Voor zowel starters, recreanten als (ex)wedstrijd gymnasten welke nog even kort terug in de tijd willen.

Gymnastiek voor senioren is helemaal terug

Tijdens deze les gaat u aan de slag met functionele kracht oefeningen die veel voorkomen in de dagelijkse bewegingen. De les wordt in groepsverband gegeven waardoor u nog eens extra onder de mensen komt en tijdens het bewegen uw sociale contacten vergroot of bijhoud. Een groepsles ervoor dat uw het bewegen makkelijker vol houd, het is een stok achter de deur.

Trampolinespringen: Freestyle Trampoline Jumping

De leukste lessen trampolinespringen met of zonder Freestyle een unieke comdinatie van sport & fun. De meest ideale manier voor het ontwikkelen van motoriek en lichamelijke conditie. Voor snelle jongens en stoere meiden van de basisschool.

Jumpz

Een samenspel van Freerunning, tricking en trampolinespringen. Nee, stilzitters horen hier niet. Hier leer je bewegen in veelzijdige situaties.