Abonnementen/ Subscribe!

Lessen overzicht

Hier vind je een totaaloverzicht van alle verschillende lessen die My Gymclub aanbiedt. Per les staat een kleine beschrijving over de inhoud ervan. Door op de les te klikken kom je bij de lespagina van de desbetreffende groep, waar meer informatie is.
Weet je al welke les je wilt gaan doen? Meld je dan aan via:

Peutergym: kinderen tussen de 1,5 en 4 jaar (Eindhoven)

Bewegen lijkt vanzelfsprekend maar dat is het niet. Leren door bewegen en zoveel mogelijk ervaren van bewegingsprikkels en gestuurd oefenen is belangrijk. Door de groei van de hersenen, de rijping van het zenuwstelsel en de spieren is de peuterleeftijd de belangrijkste periode voor het ontwikkelen van een goede basis. Meedoen is makkelijk!

Kleuterturnen: kinderen tussen de 4 en 6 jaar (Eindhoven)

Bewegen is een belangrijk onderdeel van de opvoeding en bepalend voor de motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling van het jonge kind

Pre-gymnastics: tussen de 5 en 7 jaar (Eindhoven)

We begeleiden je met kleine stapjes even los van papa of mama en je leert zelf te bewegen. Je gaat op je eigen level meedoen, wij helpen je met de stapjes. Voor jongens als meisjes. Kom je meedoen?

Turnen: voor meisjes 7 tot 9 jaar (Eindhoven)

Deze leuke en leerzame les is speciaal voor kinderen die met een goede basis willen werken aan echte turnelementen. Je leert de handstand, de radslag en de salto. We werken op de vloer, ongelijke brug, sprong, balk en de trampolines.

Turnen: voor meisjes 9 tot 11 jaar (Eindhoven)

Deze leuke en leerzame les is speciaal voor kinderen van 9 tot 11 jaar die met een goede basis willen werken aan echte turnelementen. Je leert de handstand, radslag en salto. We werken uiteraard aan de onderdelen vloer en balk, de brug met ongelijke leggers en sprong, maar gebruiken daarnaast ook regelmatig een trampoline of tumblingbaan om te trainen.

Turnen: voor meisjes 11 tot 14 jaar (Eindhoven)

Deze leuke en leerzame les is speciaal voor kinderen van 11 tot 14 jaar die met een goede basis willen werken aan echte turnelementen. Je leert de handstand, radslag en salto. We werken uiteraard aan de onderdelen vloer en balk, de brug met ongelijke leggers en sprong, maar gebruiken daarnaast ook regelmatig een trampoline, airtrack of tumblingbaan om te trainen.

Turnen: voor jongens 6 tot 12 jaar (Eindhoven)

Een leuke en leerzame les voor echte mannen van de basisschool. Turnen ook wel "de moeder der sporten" genoemd. Wil jij "turnen zoals Epke" dat geldt zeker voor deze les! - Mygymclub

Freerunning: van 6 tot 14 jaar (Eindhoven)

Een leuke en leerzame Freerun les voor snelle jongens en stoere meiden van de basisschool. Freerun ook wel "Freerunning" genoemd. Snel door de zaal met geweldige moves. - Freerunning

Turnen gemengd: 14 tot en met 18 jaar (Eindhoven)

Deze sportles is bedoeld om op een leuke en verantwoorde manier te werken aan je algehele fitheid. "Turnen voor jongeren" in Eindhoven. Het is een gemengde les met een vrij karakter. Krijg tips en trucs aangereikt door echte turnspecialisten en gebruik deze direct tijdens de training in een compleet ingerichte turnhal.

Turnen: voor volwassenen m/v (Eindhoven)

Tijdens deze sportles, in een compleet ingerichte turnhal, werk je op een leuke en verantwoorde manier aan je algehele fitheid. Via een echte turntrain(st)er werk je door middel van turnen aan een leven lang bewegen. Voor zowel starters, recreanten als (ex)wedstrijd gymnasten welke nog even kort terug in de tijd willen.

Gymnastiek voor senioren is helemaal terug

Tijdens deze les gaat u aan de slag met functionele krachtoefeningen die veel voorkomen in de dagelijkse bewegingen. De les wordt in groepsverband gegeven waardoor u nog eens extra onder de mensen komt en tijdens het bewegen uw sociale contacten vergroot of bijhoudt. Een groepsles ervoor dat uw het bewegen makkelijker vol houdt, het is een stok achter de deur.

Trampolinespringen: Freestyle Trampoline 8 tot 14 jaar.

De leukste lessen trampolinespringen met of zonder Freestyle! Deze les is een unieke combinatie van sport & fun. De meest ideale manier om je motoriek en lichamelijke conditie te ontwikkelen. Voor snelle jongens en stoere meiden van de basisschool.

Jumpz

Een samenspel van Freerunning, tricking en trampolinespringen. Nee, stilzitters horen hier niet. Hier leer je bewegen in veelzijdige situaties.

Wedstrijd Turnen M/V

Voor iedereen wie zich verder wil ontwikkelen in de Turnsport. We bespreken vooraf met elkaar of de competenties, eigenschappen en vaardigheden voldoende aansluiten voor een vruchtbaar en succesvolle tijd. Dit kan samengaan met een proefperiode.