Abonnementen/ Subscribe!

Contact

Heeft u een vraag over My Gymclub? Kijk dan eerst of jouw vraag tussen de veelgestelde vragen staat. De kans is groot dat het antwoord op jouw vraag hier tussen staat.


Wijziging doorgeven download onze app!

Met de gratis app van My Gymclub beheer je altijd en overal je eigen gegevens en zie je direct het laatste nieuws. Wij houden je op de hoogte met de meest actuele informatie en je kunt ook zien hoe vaak je bent geweest en tot wanneer je abonnement loopt. Bovendien heb je inzicht in je eigenvaardigheid met ons online volgsysteem. Super handig!

Download Mygymclub app! Download Mygymclub app!


Telefonisch contact met de My Gymclub

Staat jouw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Dan staan onze medewerkers via whatsApp voor je klaar. (Klik op het WhatsApp logo op de Voorpagina). Onze klantenservice is op Dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 11:00 tot 16:00 uur exclusief de schoolvakanties. Voor dringend contact kun je via WhatsApp vragen om een terugbel verzoek.


Email: info@mygymclub.nl
Postadres:
Theo Koomenlaan 7
5644 HZ Eindhoven, Nederland
kvk nummer 64695190


Contactformulier

Via dit contactformulier kan je ook je vraag verzenden naar onze klantenservice. Laat via dit formulier jouw vraag/opmerking achter en onze klantenservice neemt deze zo snel mogelijk in behandeling.