Veelgestelde vragen

 1. Welke abonnementen hebben jullie?
 2. Er kan gekozen worden voor een jaarabonnement of een doorlopend abonnement . Bij een jaarabonnement kunt u kiezen om het gehele jaar vooruit te betalen (meest gekozen) of per 4 wekelijkse incasso. Bij een doorlopend abonnement is er enkel een 4 wekelijkse incasso.

 3. Wat is de duur van een lidmaatschap bij My Gymclub?
 4. Je kan kiezen voor een lidmaatschap met een looptijd van 1 jaar of een doorlopend lidmaatschap (onbepaalde tijd) tot wederopzegging. De opzegtermijn is een maand.

 5. Moet ik inschrijfgeld betalen?
 6. Ja, bij My Gymclub hanteren we inschrijfgeld. Dit is eenmalig 29,99 euro. Jaarabonnementen hebben 50% korting op het inschrijfgeld.

 7. Kan ik mijn lidmaatschap tijdelijk pauzeren, bijvoorbeeld bij blessure?
 8. Nee, onze lessen worden berekend aan de hand van een groep met een maximaal aantal deelnemers. Immers houden wij een plaats voor je vrij in de groep.

 9. Kan ik mijn abonnement overdragen aan iemand anders?
 10. Nee het lidmaatschap is niet overdraagbaar.

 11. Hoe kan ik mij lidmaatschap opzeggen?
 12. Na je contractperiode (4 weken of 1 jaar) kun je je lidmaatschap opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan alleen door een email te sturen naar uitschrijven@mygymclub.nl.

 13. Aan hoeveel lessen mag ik deelnemen?
 14. Je mag aan 1 les per week deelnemen als je een contract hebt van 4 weken of 1 jaar, 1x per week. Wil je meer dan kun je deze contracten om laten zetten naar 2x, 3x, 4x, 5x, 6x per week of in lessen van 1,5 of 2 uur per keer.

  Kijk hier voor een overzicht van de kosten.

  Omzetten naar meer of minder lessen kan door een email te sturen naar onze administratie.