Abonnementen/ Subscribe!

Kleuterturnen: van 4 tot 6 jaar m/v (Eindhoven)


Kleuterturnen voor jongens en meisjes van 4 tot 6 jaar in Eindhoven

Spring jij graag op een trampoline? Hang jij ook overal aan als een aapje? Klim je het liefst de hele dag thuis over de meubels van mama en papa? Dan vind je gymmen vast super leuk! En wist je dat het ook nog eens super goed voor je is?! Je voelt je lekkerder in je vel en leert vaardigheden waar je de rest van je leven nog plezier van hebt zoals impulsbeheersing en probleemoplossend vermogen.

Bij My GymClub gym je in een super leuke zaal met een lieve juf of meester die je helpt in een veilig omgeving te bewegen, grenzen te verleggen en lol te maken. Dus ook als je hoogte spannend vindt, of springen lastig, dan ben je van harte welkom bij My GymClub kleuters!

Tijdens de les zetten de My GymClub coaches verschillende situaties klaar. Eerst starten we met een warming-up om onze spieren warm te maken. Daarna gaan we in kleine groepjes naar de verschillende situaties. Zo balanceren we de ene week op de balk en hangen we aan de brug, terwijl we de andere week springen op de trampoline en rollen over de vloer. Elke week is het weer een verassing en een feestje bij de My GymClub kleuters!

Zien we je snel?

Klik hieronder op de aanmeldknop en schrijf je in voor een proefles!

Bewegen is een belangrijk onderdeel van de opvoeding en bepalend voor de motorische, cognitieve en sociale ontwikkeling van het jonge kind.
Dag Tijd Plaats
Woensdag: 13:30-14:30
Zaterdag: 09:00-10:00