My Gymstars 2019Het Gymfeest van het Jaar (event)

Op zondag 6 oktober 2019 zal de eerste My Gymstars plaatsvinden. Op deze dag kan elk turnlid in de turnhal van de Vijfkamplaan schitteren voor familie en vrienden. Het evenement zal zijn van 10:00 tot 13:00 uur.


Onze coaches stellen samen met het kind tijdens de lessen een leuke haalbare oefening op. De mogen ze op de dag zelf op papier erbij houden. De kinderen werken heel hard om tijdens My Gymstars speciaal voor jullie te kunnen schitteren. Na het evenement volgt een afterparty waarbij elke deelnemer een certificaat krijgt en een presentje. Deze wordt uitgereikt door een echte “Gymstar” waarbij elk lid als een ware ster in het zonnetje gezet wordt. Vergeet niet om de camera mee te nemen!

De kosten voor het evenement My Gymstars isВ в 7,99.

Voor reeds ingeschreven leden:

U bent al ingeschreven voor My Gymstars en zodoende hoeft u dit niet meer te doen. Mocht u hierover nog vragen hebben dan kunt u dit kenbaar maken door een mail te sturen naar: info@mygymclub.nl.
My Gymstars is een onderdeel van het leerling volgsysteem bij My Gymclub. Samen met 2 (Gratis) meetmomenten tijdens de reguliere lessen (Gymstars) vormt dit een goed beeld in de ontwikkeling van leden in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar.
Dag start eind Plaats
6-10-2019: 10:00 13:00 Vijfkamplaan 5, Eindhoven
Week 6 n.v.t. n.v.t. tijdens reguliere les
Week 17: n.v.t. n.v.t. tijdens reguliere les