Abonnementen/ Subscribe!

My Gymstars 2024Het Gymfeest van het Jaar (My Gymstars)

Op zondag 16 juni 2024 zal er weer een My Gymstars plaatsvinden. Op deze dag kan elk turnlid in de sporthal van de Vijfkamplaan in Eindhoven schitteren voor familie en vrienden. We werken in kleine groepjes en verschillende tijdsrondes. Elk groepje start afzonderlijke in tijd. Per kind zal dit naar verwachting 1 uur bedragen met een korte sterrenregen(diploma uitreiking).


Tijdens onze lessen hebben alle kinderen gewerkt aan een leuke haalbare oefening. Deze mogen ze op de dag zelf op papier erbij houden. De kinderen werken heel hard om tijdens My Gymstars speciaal voor jullie te kunnen schitteren. Na het evenement volgt een afterparty waarbij elke deelnemer een certificaat krijgt en een presentje. Deze wordt uitgereikt door een echte Gymstar waarbij elk lid als een ware ster in het zonnetje gezet wordt. Vergeet niet om de camera mee te nemen!

De kosten voor het evenement zijn 9.50 euro

Online aanmelden (iDEAL betaling) of contant afgeven tijdens de les in een gesloten envelop met naam en geboortedatum.

Schrijf nu snel in:

Het verzoek om zo snel als mogelijk in te schrijven zodat we een beeld hebben voor de organisatie en inkopen. Inschrijvingen vanaf 17 mei en voor 10 juni 2024.

Details
Accommodatie: SPORTHAL de Vijfkamp
Address: Vijfkamplaan 5, Eindhoven
Plaats: Eindhoven (Woensel)
My Gymstars is een Gymsport promotie tool en onderdeel van het leerling volgsysteem bij My Gymclub. Samen met 2 (Gratis) meetmomenten tijdens de reguliere lessen (Gymstars in de les) vormt dit een doel en beeld in de ontwikkeling van leden in de leeftijd van 1,5 t/m 12 jaar.

Wij willen 'Het Gymfeest' uitbouwen tot een toonaangevend event in de regio Eindhoven waar gymnasten op een verantwoorde manier zich positief kunnen presenteren, ieder op eigen niveau. De kosten om deel te nemen willen wij terugdringen tot nul. Helaas is dit nog niet haalbaar en draagt My Gymclub haar steentje bij. Wij zoeken sponsoren om onze doelen nu en in de toekomst te realiseren.

Hierbij bieden wij mogelijkheden voor bijvoorbeeld plaatsing van shirtreclame, Logo op diploma's, reclame bord in de sportaccommodatie, Vermelding op posters, flyers en website of een herinnering.