Abonnementen/ Subscribe!

Wedstrijdgroep Turnen

'Heeft My Gymclub ook een wedstrijdgroep turnen' is inmiddels een veel gestelde vraag.

In de afgelopen jaren is onze club uitgeroeid tot de grootste gymsport aanbieder van de regio Eindhoven/ Veldhoven. Onze docenten zijn ervaren in zowel basissport als wedstrijd(top)sport. Toch is er gekozen om onze aandacht te richten op breedtesport om niet vroeg te specialiseren en vooral bezig te zijn met veelzijdig bewegen in de gymsport. Daarbij willen wij elke gymnast in staat stellen een realistisch en haalbaar niveau van persoonlijk succes te bereiken, om zo het zelfvertrouwen te vergroten en blijvend te kunnen genieten van sport. In dit kader starten wij met een wedstrijdgroep en zullen in de komende tijd hier meer vorm aan geven met een passend beleid. Hiervoor nemen wij rustig de tijd om een groeiproces te creeren. Heeft u vragen hierover of interesse, laat dit ons weten via het onderstaande contactformulier.

Voor wie?

Voor iedereen wie zich verder wil ontwikkelen in de Turnsport. We bespreken vooraf met elkaar of de competenties, eigenschappen en vaardigheden voldoende aansluiten voor een vruchtbaar en succesvolle tijd. Dit kan samengaan met een proefperiode. Deelnemen in competitieverband aan wedstrijden past binnen onze visie in een veilig en verantwoord klimaat. Wij specialiseren vanaf de leeftijd van 9,10 en 11 jaar.

Organisatie

De organisatie is bewust in een ontwikkelingsfase en zal in de loop van tijd meer vaste vorm krijgen. Daarom willen wij iedereen oproepen die een passie heeft voor Turnen dames of heren bij ons aan te melden. Het gaat niet op het doel maar om de weg naar het doel, deze herinnering blijft!

Wij hopen dan ook om samen een optimale begeleiding te bieden. Doe jij mee?Contactformulier

Via dit contactformulier kan je ook je vraag verzenden naar onze klantenservice. Laat via dit formulier jouw vraag/opmerking achter en onze klantenservice neemt deze zo snel mogelijk in behandeling.