Actueel nieuws.

19 mei 2021

Maatregelen coronavirus (bron: KNGU)


Het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC*NSF is aangepast aan de laatste maatregelen. De aanvullende richtlijnen zijn verwerkt in onze FAQ hieronder. 

De FAQ is zoveel mogelijk aangepast met de laatste maatregelen, hierbij blijft in het beantwoorden nog steeds de volksgezondheid voorop staan.

De FAQ van ons, maar ook die van NOC*NSF, worden met grote regelmaat aangepast op basis van de vragen en informatie. 

De nieuwe aanpassingen die eventueel betrekking hebben op onze disciplines hebben wij hieronder kort samen gevat:

  heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen;


  ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;


  personen van 18 jaar en ouder houden onderling 1,5 m afstand;


  vermijd drukte;

  was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;


  schud geen handen;


  neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiŽneregels voor iedereen in acht;


  er vindt (bijv. mondeling) een gezondheidscheck plaats voor aanvang van de sportactiviteit.


Wij zijn blij dat onze sporters kunnen sporten. Dit alles neemt uiteraard niet weg dat we als sport wel onze verantwoordelijkheid blijven nemen en dus niet de grenzen opzoeken.

Via onze app (inlog leden) houden we de leden op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verschillende maatregelen. 


18 mei 2021

Wij gaan weer per woensdag 19 mei binnen sporten!!

Voor wie? Alle groepen en leden.


Het is definitief dat ons kabinet verruiming geeft aan de corona maatregelen en we weer binnen mogen sporten. Hiermee vervalt dan tevens ons outdoor programma. lessen overzicht (indoor)

Indien er voldoende interesse is overwegen wij om een 'Outdoor' les standaard op te nemen in ons assortiment. Dit onder de naam 'Airtricks'.

Doe jij ook mee? Maak dit dan snel kenbaar via: Contactformulier:1 maart 2021

Buitenles (vanaf 2 maart tot nader bericht )


In de afgelopen week hebben wij voor de jongste leden naast de zoomlessen en andere alternatieven op woensdag en zaterdag buitensport georganiseerd. Het weer was mooi en het was ontzettend leuk elkaar weer te kunnen zien.

Ons kabinet heeft afgelopen dinsdag verruimingen gegeven aan het buitensporten waar wij direct op geacteerd hebben. Wij zijn daarom enorm blij onze leden het onderstaand programma aan te kunnen bieden voor de komende periode, in ieder geval tot en met 20 april 2021. Mogen we eerder naar binnen mogen dat zullen wij dit meteen aangrijpen en u hierover informeren.

Wij wensen iedereen veel bewegingsplezier toe.

Voor het buitenprogramma klik hier!


22 februari 2021

Buitenles (week 8)


Na de Carnavals-vakantie en vanwege het verrassende mooie weer hebben wij deze week op twee buiten lokacties in Eindhoven enkele lessen gepland.

Alle leden van 6 tot en met 12 jaar zowel jongens als meisjes mogen hieraan deelnemen. Wij hopen dat jullie allemaal komen en wij hebben er veel zin in.

Woensel (noord), Les op woensdag 24 februari van 14:00 tot 15:00 uur voor leden 6-9 jaar en van 15:00 tot 16:00 uur voor de leeftijd 9 t/m 12 jaar. Informatie hierover kunt u vinden op deze deze pagina.

Stratum (zuid), Lessen op zaterdag 27 februari van 12:30 tot 13:30 uur voor leden 4 t/m 9 jaar en van 13:30 tot 14:30 uur voor de leeftijd 9 t/m 12 jaar. Informatie hierover kunt u vinden op deze deze pagina.

De online lessen via zoom gaan gewoon door. Wel zijn er enkele aanpassingen tijdens de buitenlessen.

Voor meer informatie martijn@mygymclub.nl


22 januari 2021

Alternatief programma


Ons alternatief programma is op verschillende manieren ingevuld en toegespitst op de verschillende doelgroepen en disciplines in onze club.

U kunt dit vinden op de home pagina onderaan de site. Leden dienen in te loggen via de leden inlog of via de My Gymclub app. (zie linksonder) Download deze dus nu op je telefoon. Je ontvangt dan alle actuele informatie voor leden. Let op: Log daar wel eerst in! Pas dan zie je alle knoppen (onderwerpen). Tevens zie je daar ook je eigen gegevens. Handig om bijvoorbeeld te weten tot wanneer je contributie is betaald. Heb je de app dan ontvang je ook de pushberichten als je dat wil. Bovendien is er een 'airtrack covid' actie... meer hierover in de app!

Voor nieuwe video's.

Voor de leden zijn er online lessen. In de app staat een overzicht van de tijden en dagen per groep. Wij roepen alle leden op hieraan deel te nemen. Binding met elkaar houden is het sleutelwoord in deze moeilijke tijd en wij zullen ons samen met jullie enthousiast inzetten om deze mooi club bestaansrecht te geven.

Het My Gymclub team.


13 januari 2021

Update nieuwe maatregelen


Zoals jullie weten hebben we van doen met een 2e lockdown waardoor we onze club helaas weer hebben moeten sluiten. Vooralsnog duurt de sluiting tot ten minste 9 februari 2021.

Op 25 januari is er nog een update of de basisscholen open mogen. Wij hopen nog op een lichtpuntje dat dan eventueel ook weer het sporten van onze leden tot 12 jaar mag. We gaan daar niet vanuit maar hopen het wel. Buiten kan er onder voorwaarden wel gesport worden. Lees meer via het noc/nsf.

Wat de mogelijkheden hierin zijn is ons nog niet helder. De aard van onze sport en het weer zitten bepaalt niet mee. Bovendien maken de strenge maatregelen ons bewust van de ernst. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vitaliteit en roepen u ook op om hoe dan ook in beweging te blijven.

In de komende tijd zullen wij u informeren over diversen mogelijkheden binnen My Gymclub. Zo hebben wij een 'Spin to Gym' wiel gemaakt welke het trainen leuker maakt, is er al een video welke je na kan doen. En komen er nog meer tip's. Onze trainers zijn druk bezig het een en ander te bedenken. Heeft u of uw kind ideeën, dan zijn deze ook zeker van harte welkom.

Houd ook onze website in de gaten, zorg ervoor dat u de app download of de ledenlogin gebruikt dan blijf je op de hoogte van het actuele nieuws.


14 december 2020

Maatregelen coronavirus per 14 december 2020 (bron: KNGU)


Alle binnensportlocaties gaan vanaf dinsdag 15 december voor een periode van vijf weken dicht. De sportscholen, zwembaden en sporthallen moeten hun deuren sluiten. Buiten kan onder voorwaarden wel gesport blijven worden. Dat zei premier Mark Rutte maandagavond in zijn speech vanuit het Torentje.

Wij hopen u spoedig de juiste informatie aan te leveren welke voor de leden van My Gymclub van toepassing zijn.


4 november 2020

Maatregelen coronavirus (bron: KNGU)


Het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC*NSF is aangepast aan de laatste maatregelen. De aanvullende richtlijnen zijn verwerkt in onze FAQ hieronder. 

De FAQ is zoveel mogelijk aangepast met de laatste maatregelen, hierbij blijft in het beantwoorden nog steeds de volksgezondheid voorop staan.

De FAQ van ons, maar ook die van NOC*NSF, worden met grote regelmaat aangepast op basis van de vragen en informatie. 

Er is door het kabinet, bij de persconferentie van 3 november, bewust gekozen om de sport zoveel mogelijk open te houden, omdat zij zich realiseert hoe belangrijk het voor mensen is om te sporten. De nieuwe aanpassingen die eventueel betrekking hebben op onze disciplines hebben wij hieronder kort samen gevat:

  De gymsport is in de meeste gevallen geen groepsles. Met een groepsles wordt vanuit de overheid een les bedoeld met een algemene instructie aan iedereen tegelijk. Zolang er individuele instructies gegeven worden aan de sporters is het dus geen groepsles.


  Groepslessen voor sporters vanaf 18 jaar zijn de komende 2 weken niet toegestaan.

  De regels voor sporten voor kinderen onder de 18 jaar blijven onveranderd.


  Sporten in groepen met sporters vanaf 18 jaar en ouder, hebben een aanpassingen in de groepsvorming. I.p.v. 4 sporters mogen de groepjes nu maximaal 2 personen bevatten (excl.de trainer). Deze groepjes van 2 personen moeten op 1,5 meter afstand tot elkaar sporten en moeten individuele instructies krijgen.


  Het maximale aantal individuen in een ruimte blijft 30 personen. Dit maximum aantal geldt ook voor bijv. ouder-en-kindgym.


  Alle sportaccommodaties mogen openblijven.


Wij zijn blij dat onze sporters nog door kunnen sporten. Dit alles neemt uiteraard niet weg dat we als sport wel onze verantwoordelijkheid blijven nemen en dus niet de grenzen opzoeken.

Via onze app (inlog leden) houden we de leden op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de verschillende maatregelen.